al vanaf
9,99
per maand

Start your whitening
adventure

De beste methode voor wittere tanden binnen handbereik.

Het leven zit vol kansen, dus waarom zou je er niet alles uithalen

Bij Mond Blanc weten we als geen ander hoe belangrijk jouw gebit is om zelfverzekerd in het leven te staan. Om dat voor elkaar te krijgen heb je iemand nodig die ervoor kan zorgen dat je tanden weer mooi wit worden.

Wij begrijpen hoe je je voelt

Het probleem is dat er veel verschillende manieren aangeboden worden en je door de bomen af en toe het bos niet ziet. Dit is verwarrend. Want hoe weet ik welke methode de beste keuze is? Is bleken veilig? En waarom lukt het je eigenlijk niet om zelf je tanden wit te houden?

De voordelen
van Mond Blanc

Betaalbaar

Al vanaf 9,99 per maand. Wittere tanden voor de prijs van een streamingabonnement!

Gemakkelijk vanuit huis

Bleken zoals de tandarts dat doet, maar lekker thuis op de bank. Waarom zou je niet kiezen voor comfort?

Jij bepaalt

Jij zit aan het stuur. Jij bepaalt wanneer jouw tanden wit genoeg zijn en hoelang je blijft bleken.

Op de juiste manier,
zoals de tandarts het ook doet.

Ons team van tandartsen heeft ruim tien jaar ervaring met het bleken van tanden gecombineerd met het gemak van zelf doen.

Wittere tanden in 3 stappen

Stap 1

Vul het formulier u0026amp; vragenlijst in op de website.

Stap 2

Maak een afdruk volgens de ontvangen instructies en stuur deze terug.

Stap 3

Ga aan de slag met de mal en de gel die je thuisgestuurd krijgt.

Het resultaat

Vul het formulier u0026amp; vragenlijst in op de website.

Your adventure starts here

Bepaal je eenmalige opstartkosten en maandelijkse abonnementskosten.

Meest
gekozen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik drinken tijdens het bleken?

Koel kraanwater is altijd veilig. Het is belangrijk om suikerhoudende dranken, dranken met kleurstoffen en koolzuurhoudende dranken te vermijden, omdat deze dranken je bleekbeugel of zelfs je tanden kunnen beschadigen. Zelfs als je een rietje gebruikt, kan het drinken van deze dranken schadelijk zijn.

Moet ik echt zelf thuis mijn eigen gebitsafdrukken maken?

Ja, het maken van gebitsafdrukken is een belangrijk onderdeel van het proces bij het verkrijgen van op maat gemaakte bleekmallen voor je boven-en onderkaak. Hoewel het maken van de afdrukken misschien intimiderend lijkt, is het proces over het algemeen eenvoudig en duidelijk uitgelegd in de instructiegids die bij de kit wordt geleverd. Bovendien krijg je vier pogingen: twee voor de bovenkaak, twee voor de onderkaak. Ook biedt Mond Blanc ondersteuning en begeleiding tijdens het hele proces, waaronder 24/7 beschikbaarheid van de Mond Blanc Coach om eventuele vragen te beantwoorden en hulp te bieden als de afdrukken niet goed lukken. Het kan dus niet misgaan.

Waarom krijg ik een Mond Blanc Coach?

Je krijgt een Mond Blanc Coach om je te ondersteunen en begeleiden tijdens je tandenbleekproces. Een Mond Blanc Coach is een getrainde professional met een medische achtergrond en ervaring met de Mond Blanc- bleekbehandeling. Je coach zal je gedurende het hele proces begeleiden, vragen beantwoorden en eventuele zorgen of problemen aanpakken indien dat gewenst is. Ze staan altijd voor je klaar om jouw whitening adventure simpel, soepel en succesvol te maken.
 
Je coach zal ook nauw samenwerken met de Mond Blanc tandarts die toezicht houdt om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Door de persoonlijke service van je coach voel je je gesteund en gemotiveerd tijdens het hele proces, wat bijdraagt aan een succesvolle en positieve ervaring met Mond Blanc.

Hoe lang duurt de behandeling?

Gemiddeld hebben onze klanten 10 dagen nodig. Dit proces kan dan vervolgens halfjaarlijks herhaald worden.

Kan ik het Mond Blanc bleekmiddel veilig gebruiken?

Ja, de Mond Blanc bleekgel kan veilig worden gebruikt onder begeleiding van een Mond Blanc tandarts. De bleekgel bevat 6% waterstofperoxide, wat een extra sterke formule is die enorm effectief is in het bleken van tanden. Echter, voordat je de kit krijgt voorgeschreven, zal je Mond Blanc tandarts controleren of het gebruik van de kit veilig is voor jouw gebit. Het gebruik van de Mond Blanc bleekgel zonder toezicht of begeleiding van een tandarts kan risico’s met zich meebrengen. Het is daarom belangrijk om de instructies van je Mond Blanc tandarts en de bijgeleverde instructies zorgvuldig te volgen om het beste resultaat te behalen en eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Worden mijn tanden gevoelig door het bleken?

Tijdens of na het bleken kunnen je tanden wat gevoeliger worden. Dit is normaal en gaat snel weer over. Voorkom dat er bleekgel op je tandvlees komt. Heb je storende pijn, stop dan met het gebruik en neem contact op met je Mond Blanc Manager.

Heb je een andere vraag?

Neem dan contact op

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.